Nostalgicafeet i tryde 2020

Det här meddelandet gick ut på Facebook den 22 juli 2020 

Livet har tagit sig några konstiga och tråkiga svängar tack vare Corona-pandemin.

De flesta bilträffar är som bekant inställda men vi är några som kommer att finnas på plats på nostalgimuseet i Tryde den 26 juli för dom Cadillac-ägare som vågar sig dit i dessa Corona-tider. Just detta datum har de anpassat sig för Cadillac- och Porsche-entusiaster.
Vi är där ca kl 11.30 och har med oss varsin liten picknick korg. Är det någon som vill "hänga på" så är ni hjärtligt välkomna.

Glöm då inte att vi ska följa FoHM´s rekommendationer som enkelt lyder "Håll avstånd och håll er friska".

Följ gärna länken nedan för ett virtuellt smakprov.

Hoppas att vi ses där! Välkomna!

https://nostalgimuseum.com/

 

Det resulterade i att 6 stycken Cadillacs från vår club anslöt sig!

Riktigt kul att få träffa de likasinnade som med kort varsel hade möjlighet att komma.

Titta lite extra på den fina nummerplåts hållaren. Den finns till alla som kommer på någon av våra medlemsträffar.

Vi träffades på parkeringen, tog en extra titt på de fina bilarna och med en väderprognos som lovade regn frampå eftermiddagen i beaktande, startade vi med picknick ute i det fria.

En rundvandring i nostalgimuséet som återspeglade allt mellan himmel och jord, gav upphov till stor fascination många minnen och det var inte svårt att hitta något för alla, inte lika perfekt som ett ordinarie museum men med mycket mera charm.

Efter en lång rundvandring kunde vi inte motstå att en fika i deras café.

 Nostalgimuséets ägare är Kaj Persson

 Sen körde vi en lite cruising i den vackra omgivningen och då stod regnet som spön i backen precis som förutspåtts. Rundan slutade vid Borrby Frö Bed & Breakfast där vi fick möjlighet att se lokalerna där vår höstträff var planerad.

 Så gott folk använd Facebook för att göra ett upprop, bjuda in eller få kontakt med varandra, det kan ju också leda till att vi hittar de medlemmar som finns nära där man bor.