Kultur på hjul!

18 -19:e maj 2024 

Tjolöholm Classic Motor är Sveriges största Classic-evenemang. Starten var 1993 och har uppåt 1 300 utställda fordon varje år. De vill vara den naturliga mötesplatsen för fordonsklubbar samt bil-, mc- och mopedentusiaster. Det är också en mötesplats för familjen där flera generationer kan glädjas åt den anrika industrihistoria som ställs ut på Tjolöholms Slotts gröna ängar. 
Vi skulle vara väldigt glada om ni vill ställa ut er bil i CAC´s monter. Anmälan sker till Johan Sjölander via telefon 070-6738989 eller mail: ejhsjolander@gmail.com senast 3:e maj. 

Besök gärna deras hemsida: https://tjoloholmclassic.se/

Nossebro Motorlördag 1 juni


Den 1 juni är en dag för alla retro- och motorgalna. Här kan man njuta av veteranbilar, veterantraktorer, A-traktorer, MC och mopeder samt märkesklubbar.

 Anmälan sker till Melker Davidsson via telefon 070-9766130 eller mail: melkerdavidsson@gmail.com senast 10:e maj

Vårträffen 24-26 maj

Mer information kommer.

Nostalgia festival

ÅRETS VACKRASTE TRÄFF FÖR FORDONSENTUSIASTER, LÖRDAG 29 JUNI 2024

Välkommen till Nordens kanske vackraste festival för genuina fordonsentusiaster. Ronneby Brunnspark lockar tusentalet klassiker i form av stiliga bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar och båtar av högsta klass. En sommarutställning utöver det vanliga.

Sommarens stora familjefest i Ronneby Brunnspark välkomnar alla! Varmt välkomna till Nostalgia Festival 2024!

Anmälan sker till Magnus Magnesjö senast 14:e juni via telefon 070-3223322 eller mail: magnus.magnesjo@gmail.com

Behöver ni en övernattning? Vi rekommenderar Ronneby Brunnshotell. Var ute i god tid då det är många långväga deltagare på denna fantastiska träff. Besök gärna festivalens hemsida: https://www.fabas.se/event/nostalgia-festival/

höstträffenMer information kommer.